Op 21 april vindt in 2018 het “Klavertje-4 Toernooi” plaats. Het jaarlijkse toernooi voor mensen met een verstandelijke beperking van heel Noordoost Twente. Daarnaast is de club uit Brummen onze vaste gast. Dankzij sponsoren is het voor ons elk jaar mogelijk deze mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. Sponsoren waren afwisselend de Rabobank, Gelderman Stichting, Service Clubs. Dit jaar en in 2019 is de hoofdsponsor de Leo-club Oldenzaal. Fijn dat zij twee jaar lang ons de mogelijkheid geven dit toernooi te organiseren.

De Leo Club Oldenzaal organiseert dit jaar op 8 juni De Boeskoolrace. Daarvoor zijn een behoorlijk aantal verkeersregelaars nodig. Zij vragen of er mensen van OJBV ( ook anderen die dit lezen ) bereid zijn om op 8 juni verkeerregelaar te zijn.

Als er mensen zijn die aan deze oproep gehoor willen geven, dan kunnen zij zich melden bij de Leo Club, telefoon 06-29255391 of via de mail naar info@leocluboldenzaal.nl . zij zullen u verder van de gang van zaken op de hoogte houden. Wel leuk voor ons om te weten wie zich heeft aangemeld. Dus graag ook even een berichtje naar ons bestuur.

Herman Horsthuis.